Ingyenes kiszállítás 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Kapcsolat Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Pickup points Átvevőhelyek

Ikona doprava zadarmo 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Ikona kontakt Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Blog

Bemutatjuk a LEADER NATURAL DOG NUTRITION természetes kutyatáplálást

Öt generáció óta és több mint 100 éve a Connolly család minden tevékenységének középpontjába az állatokat helyezi. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan tápláló, kiváló minőségű eledelt biztosítsunk kedvenceinek, amely szakértők bevonásával az ír vidék által kínált legjobb alapanyagokból készül. A kölyökkutyától az idős kutyáig, a kistestűektől a nagytestűekig, és minden különleges gondozást igénylő helyzet esetén, arra törekszünk, hogy kedvence számára tökéletes étrendet biztosítsunk. Állatorvosok által kifejlesztett és a házi kedvencek által kedvelt Leader termékcsalád minden összetevője természetes, gondosan válogatott, olyan helyi forrásból származik, ahol lehetséges a kiváló emészthetőség és tápanyag minőség biztosítása. Büszkék vagyunk arra, hogy minden lépésnél ott lehetünk.

A LEADER kizárólag kiváló minőségű összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik kutyája egész életen át tartó aktivitását és egészségét. Minden fontos információt a márkáról ée a termékekről megtalál itt.

több

Megfelelő szállítóbox méret kiválasztása kutyának

Az IATA (International Air Transport Association) irányelvei szerint akkora ketrecet kell biztonsítani kutyájának, hogy ha feláll feje és füle ne érjen hozzá a szállítóboxhoz. Meg kell adni a kutyának a lehetőséget, hogy meg tudjon fordulni és természetes pozícióban tudjon feküdni.

A jó hosszúság (A + 1/2B): Mérje meg a kutya hosszát az orrától a farokig és a mellkastól a mancsig.

A jó szélesség(C x 2): Mérje meg a mellkas szélességét majd szorozza meg 2-vel

A jó magasság (D): Mérje meg a mancstól a füle hegyéig.

Szállítóboxok

több

Biztonságos-e az avokádó a kutyák és macskák számára? Igen!

Az évek során téves információk és zavarok merültek fel, hogy vajon biztonságos-e a kutyák és macskák számára az avokádó fogyasztása. Az avokádó általában kutyák és macskák számára biztonságos, mindaddig, amíg nem eteti meg őket avokádó maggal, amely fulladásveszélyt jelenthet. A zavart az okozza, hogy az avokádó persin nevű anyagot tartalmaz. A persin egy bizonyos fajta avokádó magjában, kérgében és leveleiben található anyag. A persin káros lehet néhány állatra - madarakra, nyulakra, lovakra és kecskékre, hogy csak néhányat említsünk. Ugyanakkor nem jelentettek avokádó mérgezés eseteit kutyák és macskák esetében. Ahogyan Dr. Jean Dodds, DVM megjegyezte a kedvtelésből tartott állatokkal kapcsolatos egészségügyi blogjában, „Azok, akiknek kutyája és macskája alkalomadtán élvezi az avokádó kényeztetést, most megkönnyebbülhetnek: a persin nincs káros hatással a kutyákra és macskákra.

több