Ingyenes kiszállítás 12.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Kapcsolat Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Pickup points Átvevőhelyek

Ikona doprava zadarmo 12.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Ikona kontakt Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

       

Blog

WHIMZEES - Fogápolás kutyáknál - fogtísztító rágócsontok

A kutyáknak éppúgy szükségük van rendszeres fogápolásra, mint az embereknek. A kutyák fogáról való gondoskodással megelőzhető a korai foghiány. Náluk a fogszuvasodás ritkábban fordul elő, mint az embereknél, viszont hajlamosabbak a fogínygyulladásra. A fogmeder gyulladása a fog tartószerkezetének meglazulása révén a fogak elvesztéséhez vezethet. A kutyáknak sűrű a fogazatuk. Az egymáshoz túl közel lévő fogakon jól szaporodnak a fogkőképződést előidéző baktériumok. A fogak felszínén plakk-felrakodás képződik, a nyálból kiváló és a fog zománc-állományához tapadó fehérje természetű anyagok képezik ezt a lepedéket. Fogkőről akkor beszélünk, ha a nyálból kálciumsók válnak ki a plakkban, ezáltal a lepedék szilárddá válik és barnás-feketés felrakodásként jól látható a fogak nyakán. Ez irritálja a fogínyt, majd idővel fogínygyulladást okoz. A kutyáknál a fogak tisztántartása ezért éppoly fontos, mint az embereknél. A fogínybetegségek megelőzésében a fogak rendszeres tisztítása mellett jó szolgálatot tesznek a különböző fogápoló csemegék.

Az ehető fogkefe ideális és könnyű lehetőséget nyújt a kutyák fogainak tisztántartásához, kihasználva azok természetes ösztönét a rágást, harapást. Különösen fontos ez a szocializálódott, lágy táplálékon, konzerveken, konyhai maradékokon tartott kutyák számára. A WHIMZEES gyártásánál alkalmazott speciális befecskendező technológia lehetővé tette a „valóságos fogkefe“ forma létrehozását, sok lekerekített éllel és ponttal, melyek a fogak tisztítását szolgálják a nehezen hozzáférhető helyeken is.

A WHIMZEES fogtisztító csemegét Hollandiában gyártják. Kizárólag növényi alapanyagokból készül, nem tartalmaz mesterséges adalékanyagot. A terméket úgy tervezték, hogy segítse a kutyák fogainak tisztántartását, frissítse  leheletüket, és segítse természetes ösztönük gyakorlását a rágást. A WHIMZEES fogtisztító csemege alapja a keményítő és a zöldség (kizárólag burgonya keményítő), magas tápértékkel rendelkezik, nem tartalmaz állati eredetű fehérjét és cukrot. Nem terheli az emésztőrendszert, ezért  kiválóan alkalmas kedvence egészségmegőrzésére. A gabona vagy burgonyakeményítő, mint fő összetevő a garancia, hogy a végtermék egy nagyon ízletes és könnyen emészthető alacsony zsírtartalmú rágócsemege, amit a kutyák naponta fogyaszthatnak. A WHIMZEES rágócsemege ezen felül glutén mentes. Rosttartalma segíti az emésztést, stimulálja az emésztőrendszerben élő hasznos baktériumok szaporodását.

 

 

 

Az alapanyagok kedvező tulajdonsága teszi lehetővé a különleges gyártási technológia alkalmazását, az egyedi formával rendelkező termékek gyártását. A speciális technológiának és receptúrának köszönhetően a fogtisztító paragon termékek nem száradnak ki, sokáig puhák maradnak. Hosszú ideig őrzi frissességét, jó minőségét.

A páratlan előnyökkel rendelkező paragon jutalomfalat rágcsálása a kutyának örömöt okoz, egészséges, tisztítja a fogaikat, és friss leheletet biztosít. Ha kutyáját ezzel a csemegével ajándékozza meg, nemcsak örömöt szerez neki, de gondoskodik fogai és emésztőrendszere egészségéről is. Azok a gazdik, akik kipróbálták és rendszeresen adják kutyájuknak csemegeként, tudják, hogy ezzel is hozzájárulnak kedvencük jólétéhez. A szájhigiéna a kutya és gazdája számára egyaránt fontos: ha a kutyának nincs kellemetlen szájszaga, gazdája több figyelmet fordít rá és többet játszik vele. Ezen kívül a tiszta fogak és az egészséges emésztőrendszer hozzájárul, hogy a kutya sokáig egészséges, aktív és boldog maradjon.

WHIMZEES termékek teljes gyártási folyamata Hollandiában zajlik, szigorú ellenőrzés és kivételes higiénai feltételek mellett, így biztosítva az állandó kiváló minőség fenntartását, és olyan termék gyártását, amivel a versenytársak nem tudnak versenyezni.

Fogtisztító csemegék vásárlásakor fontos szem előtt tartani a termék minőségét és ellenállni a csábítóan olcsó és gyenge minőségű utánzatoknak.


Magyarországon az eredeti WHIMZEES termékek kizárólagos forgalmazója: COBBYS PET MAGYARORSZÁG Kft. 2900 Komárom, Bajcsy-Zs. u.10.

több

Megfelelő szállítóbox méret kiválasztása kutyának

Az IATA (International Air Transport Association) irányelvei szerint akkora ketrecet kell biztonsítani kutyájának, hogy ha feláll feje és füle ne érjen hozzá a szállítóboxhoz. Meg kell adni a kutyának a lehetőséget, hogy meg tudjon fordulni és természetes pozícióban tudjon feküdni.

A jó hosszúság (A + 1/2B): Mérje meg a kutya hosszát az orrától a farokig és a mellkastól a mancsig.

A jó szélesség(C x 2): Mérje meg a mellkas szélességét majd szorozza meg 2-vel

A jó magasság (D): Mérje meg a mancstól a füle hegyéig.

Szállítóboxok

több

100% sült hús Oven-Baked Tradition egészséges kutya csemege

Az Oven-Baked Tradition kutya csemegék rendkívül egészségesek, húsból készítjük és tele vannak vitaminokkal. 

Kanadában, kemencében sütve készítjük. 

A sült csemegék könnyen emészthetőek, ideálisak jutalomfalatként vagy csupán kutyája örömére, ha boldoggá szeretné tenni kedvencét. 

Eeeeé-mentesek, nem tartalmaznak transzzsírokat 0% csupán 100% húst! 

Ismerjék meg Önök is a legkedveltebb egészséges, kanadai csemegéket. Kényeztesse a család kedvencét egészséges, húsos csemegékkel. Alkalmasak az érzékeny emésztésű kutyák számára is.

Oven-Baked Tradition

több