Ingyenes kiszállítás 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Kapcsolat Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Pickup points Átvevőhelyek

Ikona doprava zadarmo 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Ikona kontakt Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Cégünkről

Cégtörténet és hagyomány

Az COBBYS PET Kft. a kezdeti időktől, kis vállalkozásként indult néhány bolttal Érsekújvárott, Szlovákiában. Mára az egyik vezető vállalattá nőtte ki magát az állateledel és felszerelés nagykereskedelmi piacán, világhírű márkák behozatalával és forgalmazásával, akvarisztikára, terrarisztikára valamint minőségi állateledelekre szakosodva. Vállalatunk átlépve a határokat tovább bővült és leányvállalata alakult a Cseh Köztársaságban majd Magyarországon. Cégünk jelenleg számos világhírű állateledel és minőségi felszerelés széles skálájának forgalmazója; ügyfeleink számára ismerősek és keresettek saját márkás Cobby`s Pet (CP) termékeink a fent említett három EU tagállamban.

több

E-SHOP

Kínálatunkban több mint 3.500 fajta termék szerepel kutya, macska, hörcsög, tengeri malac, törpenyúl, törpepapagáj, kanári, hullámos papagáj, nimfa és egyéb díszmadarak, teknősök, akváriumi és kerti tavi halak részére. Nem feledkeztünk meg az igényes kutyatenyésztőkről sem, akik megtalálják nálunk a gazdaságos, prémium és szuperprémium valamint holisztikus tápokat is, speciális samponokat, valamint fogtisztító csemegéket. Kiegyensúlyozott ár-minőség arányának köszönhetően közkedveltek MOLY tápjaink. Igényes tenyésztőknek kínáljuk szuper prémium AIKO tápjainkat. Kínálatunkban természetesen szerepelnek a samponok, szem és fülcseppek, különféle nyakörvek és pórázok (bőr, és FLEXI automata vezetőpórázok legszélesebb skálája). Macskák részére kínálunk száraz és konzervtápokat. Kizárólagos forgalmazói vagyunk a PENN PLAX USA termékeinek, kínálatunkban újdonságként szerepelnek a nano akváriumok: VERTEX és RADIUS, fiatal akvaristák számára különleges a NEMO vagy SPONGEBOB mesefigura kollekció. Termékeink között szerepel a KIKI egzotikus madár és rágcsálóeledelek széles választéka. Saját márkás RODDY rágcsálóketrecek és madárkalitkák, mint pl. ANNA, ELENA, HELGA stb. kellemesen meglepnek színvilágukkal és vásárlóbarát áraikkal. Kiváló áron kaphatóak nálunk a PACIFIC akváriumok és terráriumok. Vállalatunk elsősorban nagykereskedés, így állateledel és felszerelés boltok ellátásával foglalkozik a fent említett három EU tagállamban. Internetes boltunkban viszont minden érdeklődőt szívesen kiszolgálunk, viszonteladó partnereink regisztráció után nagykereskedelmi árakon tudják termékeinket megrendelni, illetve további kedvezményeket is igénybe vehetnek, amelyeket az oldalunk automatikusan felkínál rendelés közben. Termékeinket közvetlenül saját raktárkészletünkből kínáljuk, így rendkívül rövid szállítási időt tudunk biztosítani.

több

Bolt és raktár

Megtalálhatóak vagyunk Szlovákiában, Érsekújvár ipari részén, Budovateľská 2. alatt, 10.000m2 saját telephelyünkön. Teljes áruválasztékunk állatfajok szerint szétosztva megtekinthető és megvásárolható 350m2 –es alapterületű bemutatótermünkben. Hogy termékeink a nap 24 órájában az Önök számára is elérhetővé legyenek, létrehoztuk internetes szaküzletünket.

több