Leírás
ALGÁS TÁP ÉDESVÍZI ÉS TENGERI HALAK SZÁMÁRA
A 3-ALGAE FLAKES egy algákban gazdag lágy, lemezes haltáp. Olyan édesvízi és tengeri növényevő halak mindennapos etetésére ajánlott, akiknél az algák a diéta a fontos összetevőjét alkotják, illetve kiegészítő tápként ? mindenevő halak számára. A 3-ALGAE FLAKES összetételében 3 algát találunk: chlorella alga (Chlorella vulgaris), valamint az Ascophyllum nodosum és a Laminaria digitata, melyeket Kelp algáknak is neveznek. A chlorella algában lévő telítetlen zsírsavak, a fehérje (egzogén aminosavakban gazdag) és vitaminok, valamint a kelp algákból nyert mikro- és makroelemek (ebben jód, króm, szelén és vas) kiváló kondíciót, intenzív növekedést és vitalitást biztosítanak a halak számára. A 3-ALGAE FLAKES lemezes táppal rendszeresen etetett halak nagy klorofill adagban részesülnek - zöld színezőanyag, amely koncentrált forrása a chlorella alga. A klorofill korlátozza az emésztőcsatornában nem kívánatos baktériumok fejlődését, megelőzve a gyulladásos betegségek kialakulását, és a zeolittal együtt elősegíti a mérgezőanyagok eltávolítását a halak szervezetéből. Az aloé kivonat megerősíti a halak immunrendszerét és hozzájárul az emésztőcsatorna megfelelő bélflórájának a kialakulására. Az erősítő tulajdonságainak köszönhetően a 3-ALGAE FLAKES haltáp alkalmazása karantén, aklimatizálódási és gyógyulási folyamatok során ajánlott. ETETÉSI JAVASLAT: naponta több alkalommal kis adagokban.
Teljes értékű takarmányok díszhalak számára. Összetevők: gabona, alga 12%, növényi származékok (benne Aloe vera 2%), növényi fehérje származékok, hal és halszármazékok, rák és kagylóhús és származékai, élesztő, olajok és zsírok, ásványi anyagok (benne zeolit 1%). Adalékanyagok (kg): vitaminok, provitaminok és olyan kémiailag jól meghatározott anyagok, amelyeknek hasonló hatása van: A-vitamin 31 000 NE, D3-vitamin 1 850 NE, E-vitamin 120 mg, C-vitamin 450 mg; nyomelemek: E1 (Fe) 40,0 mg, E6 (Zn) 11,0 mg, E5 (Mn) 8,3 mg, E4 (Cu) 2,0 mg, E2 (I) 0,24 mg, E8 (Se) 0,24 mg, E7 (Mo) 0,05 mg; lecitin; antioxidánsok. Analitikai összetevők: nyers fehérje 43,0%, nyers olajok és zsírok 8,5%, nyers rost 1,7%, nedvesség 6,0%.