Ingyenes kiszállítás 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Kapcsolat Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Pickup points Átvevőhelyek

Ikona doprava zadarmo 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Ikona kontakt Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

<   Hogyan vásároljon

REGISTRÁCIÓ:
Javasoljuk oldalunkra való regisztrálást, mert így kihasználhatja kedvezményeinket, akcióinkat, bónuszainkat. Regisztrálni viszont nem kötelező. Vásárolni regisztrálás nélkül is lehet !

Regisztráció során megkülönböztetünk :

REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓ (fogyasztót, aktuális e-shop vásárlónk) és 

REGISZTRÁLT VISZONTELADÓ (kiskereskedő, bolttulajdonos, aki az áruval tovább kereskedik).

A megkülönböztetés azért fontos, mert a két csoportnál eltérő szerződési feltételek érvényesek.  REGISZTRÁLT VISZONTELADÓK számára kötelező a cégi adatok kitöltése, ezen adatok megfelelő adatbázisokban való ellenőrzése után hagyjuk jóvá a regisztrációt. 

ELFELEJTETT JELSZÓ: amennyiben elfelejtette jelszavát használja a jelszó megújíító funkciónkat és rendszerünk automatikusan e-mailben el fog küldeni egy véletlenszerűen kigenerált új jelszavat:


VÁSÁRLÁS:

AZ ÁRU KIVÁLASZTÁSA: válasszon igénye szerint széles kínálatunkból. Választani lehetséges egyes árucsoportokból állatfajták szerinti szűrésben (pl. kutyák, macskák, rágcsálók, akvarisztika stb.) és az egyes árucsoportokon belül további szürés lehetséges a "Rednezés" szűrőnk segítségével.

"Rendezés" szerinti szűrés:

ABC sorrend szerint: a termékek abc sorrendben jelennek meg megnevezésük szerint

Ár szerint: a termékek a legolcsóbbtól a legdrágábbig haladva jelennek meg (segít megtalálni a legolcsóbb terméket az adott kategóriában)

Akciós termékek szerint: az akciós termékek fognak megjelenni a terméklista elején (ennek a  módszernek köszönhetően megtekintheti az akciós termékeket a kiválasztott termékcsoporton belül és nem szükséges átnézni az egész veyges akciós kínálatunkat az egész szortimentünkből)

A kiválasztott terméket helyezze a bevásárlókosárba!

Vásárlás vagy nézelődés közben minden egyes kép jobb alsó sarkában megtalálható a bevásárlókocsi ikonja. Erre kattintva az adott terméket aktuálisan beteheti virtuális kosarába. Baloldalon a zöld bevásárlókosárra kattintva ellenőrizheti a kosár tartalmát, itt módosíthatja az egyes darabszámokat, a piros x – re kattintva esetleg törölheti a terméket. Vásárlását a „befejezni a megrendelést” ikonra kattintva fejezi be.

Megjegyzés: amennyiben kínálatunk több termékváltozatot tartalmaz (pl. különböző színek), kérjük írja be melyik változatot preferálja a megjegyzés ablakba a rendelés végén.

A megrendelés elküldése:
Adja meg adatait, ha még nem regisztrált vásárlónk (fogyasztó) vagy regisztrált viszonteladó (vagyis kiskereskedő, bolt tulajdonos). Ha Ön már regisztrált vevőnk, vagy vásárlás előtt bejelentkezett az Ön adatai automatikusan betöltődnek az űrlapra. 

Abban az esetben, ha számlázási és szállítási címe megegyezik a szállítási címet nem kell kitöltenie. A szállítási címet csak abban az esetben töltse ki, ha az árut a számlázási címtől eltérő címre kívánja kézbesíttetni. 

Válassza ki a fizetés és a szállítás módját.

Ellenőrizze a megadott adatokat. Ha hibát talált, vissza lehet térni és kijavítani azt. Ha mindent rendben talált a „befejezni a rendelést“ ikonra kattintva küldi el rendelését. 

Amennyiben megrendelése helyesen lett elküldve, és az e-mail címét is helyesen adta meg, ebben az esetben a megadott e-mail címre egy automatikus e-mailt fog kapni rendelése visszaigazolásával. A visszaigazolás tartalmazni fogja a rendelt áru listáját, specifikációját, értékét. 

Ha Ön nem kap e-mailben visszaigazolást a rendelés leadása után pár percen belül (előfordulhatott, hogy hibásan adta meg az e-mail címét), kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail címünkön: e-shop@cobbyspet.hu ! 

Banki átutalás esetén küldünk egy fizetésre felszólító e-mailt, mely a már kiszámlázott összeget tartalmazza, vagyis a kiszállításra kerülő áru értékét. Tehát csak ebben az e-mailben szereplő összeget utalja számlánkra. Tranzakció azonosítóként a megrendelés számát adja meg.  

Várjon az áru megérkezésére. 

Fontos figyelmeztetés! Amennyiben futár partnerünk szállítja ki a rendelt árut, nagyon fontos, hogy az árut (főleg a törékeny termékeket pl. akváriumokat, terráriumokat) még a futár jelenlétében és még az átvételi elismervény aláírása előtt nézze át! Amennyiben az áru sérült a futár köteles írásos jegyzőkönyvet kiállítani amit a futárnak alá is kell írnia. Kérjük Ön csak ezek után írja alá az átvételi elismervényt. Ez azért fontos, mivel az áru sérüléséért a futárcég a felelős. Amennyiben Ön átveszi a sérült árut és aláírásával igazolja az áru átvételét egyben azt is kijelenti, hogy az árut sértetlenü vette át s ezzel lemondott a reklamáció lehetőségéről.

A megrendelések teljes listája gyors, rendelés szám szerinti csökkenő sorrendben a legújabbtól a legrégebbiig. Minden rendelése rendelkezik egy egyedi rendelési számmal, ami fontos ügyfélszolgálatunkkal. A listában csak a megrendelés száma, a rendelés időpontja, a bruttó fizetendő ár és a rendelés állapota látható.

Az egyes termékekre a törvény által megadott garanciák vonatkoznak. Személyes adatait kizárólag megrendelésének feldolgozására használjuk, esetleg e-mail címére elküldjük akciós kínálatunkat.