Leírás
Sokoldalú, nedves tojáseledel, amely "használatra kész" azon madarak kedvelőinek, akik kényelemre vágynak.
A CéDé tojásos eledel több, mint egy egyszerű étrendkiegészítő . A speciális tojástorta alapú keveréket úgy fejlesztették ki, hogy fedezze a díszmadarak minden táplálkozási igényét. Különösen nehéz időszakokban, mint például szaporodás vagy tollváltás.
Összetevők: Pékáruk, növényi melléktermékek, gabonafélék, olajok és zsírok, tojás és tojástermékek (25,4% tojás*), különféle cukrok, növényi fehérje kivonatok, ásványi anyagok, magvak. *Rehidratált.
Analitikai összetevők: nyersfehérje 16%, nyers zsír 12%, nyersrost 3%, nyershamu 4,5%, nedvesség 12%, kalcium 0,9%, foszfor 0,4%, nátrium 0,3%.
Adalékanyagok/kg: 3a672a A-vitamin 22 128 I.E., 3a671 D3-vitamin 2323 I.E., 3a700i E-vitamin 64 mg, 3a711 K3-vitamin 2,6 mg, 3a821 B1-vitamin 21 mg, 3a825ii B2-vitamin 53mg, 3a314 Niacin 115 mg, 3a315 Niacinamid 1,3 mg, 3a831 B6-vitamin 2,1 mg, 3a835 B12-vitamin 0,12 mg, 3a880 Biotin 0,38 mg, 3a300 C-vitamin 6,3 mg, 3a841 kalcium-pantoteanát 75 mg, 3a890 Kolin-klorid 210 mg, 3a316 Folsav 9 mg, 3b503 mangán 80 mg, 3b605 cink 58 mg, 3b405 réz 5 mg, 3b203 Jód 1,2 mg, 3c301 DL-metionin 257 mg, 3c322 L-lizin 965 mg. Az EK által jóváhagyott antioxidánsokat és tartósítószereket tartalmaz.
Ez a tápláló csemege ideális:
-az étvágy növelésére
-az immunrendszer erősítésére
-a növekedés és fejlődés támogatására
-a tollak egészségének támogatására
Elkészítési útmutató: ez a kiegészítő eledel használatra kész.
Adagolás:
-Pihenő időszak: heti 2-3 alkalommal, maximum a napi adag 25%-a
-Szaporodási időszak: naponta adjuk (lehetőleg napi 2-3 alkalommal). Attól a pillanattól kezdve, hogy a madarak önállóan esznek naponta egyszer, legfeljebb a napi adag 25%-át
-A tollváltás időszakában: napi 1x, maximum a napi adag 25%-a
Tárolás: sötét, száraz és hűvös helyen tárolandó.
Egyedülálló sütési folyamat
A CéDé a csirketojások felhasználásával tápláló és ízletes tojásos süteményeket készít, amelyek minden CéDé tojástáp alapja. A CéDé pékségében zajlik a teljes előkészítési folyamat a könnyed tésztától, a sütésen át, a szárításon és az egyedülálló tojásmorzsává zúzásig. A pékek szakértelme biztosítja ennek a nagyon különleges tojásos süteménynek az állandó minőségét.
1. Adagolás: A csirketojások felütése és homogén termékké keverése után hűtőtartályokban tárolják a további keverőben történő feldolgozásig.
2. Keverés: A tojásokból és más természetes összetevőkből, egy könnyű és puha torta tészta készül.
3. Kinyújtás: A süteménytésztát egyenletesen elosztják a sütő felé haladó futószalagon.
4. Sütés: A tésztát a sütőben 210 °C-ra melegítik, majd 180 °C-on készre sütik. A sütőben a hőmérsékletet folyamatosan számítógép állítja be, hogy a tojásos sütemény mikrobiológiai minősége megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.
5. Szárítás: A tojásos piskótát ezután megszárítják, hogy minőségét a tárolási időszak alatt megőrizze.
6. Szeletelés: A tojásos süteményt "csőrbarát méretű" tojásmorzsává morzsolják. Az összes CéDé tojástáp legfontosabb összetevője készen áll arra, hogy összekeverjék más összetevőkkel, hogy a madarai igényeihez szabott CéDé tojástakarmányt állítsunk elő.