Leírás
Sokoldalú, nedves tojáseledel trópusi gyümölcsökkel, amely "használatra kész" azon madarak kedvelőinek, akik kényelemre vágynak.
A CéDé tojásos eledel több, mint egy egyszerű étrendkiegészítő . A speciális tojástorta alapú keveréket úgy fejlesztették ki, hogy fedezze a díszmadarak minden táplálkozási igényét. Különösen nehéz időszakokban, mint például szaporodás vagy tollváltás.
Összetétel: gabonafélék, pékáruk, növényi eredetű melléktermékek (0,0025% inulin cikóriagyökérből), különféle cukrok, olajok és zsírok, magvak, gyümölcs (5,6% mangó*, 4,7% papaya*), tojás és tojástermékek (11,3). % tojás). *), ásványi anyagok, zöldségek, élesztő. *Rehidratált.
Analitikai összetevők: nyersfehérje 13,1%, nyers zsír 10,6%, nyersrost 2,2%, nyershamu 2,3%, kalcium 0,2%, foszfor 0,2%, nátrium 0,2%.
Adalékanyagok/kg: 3a672a A-vitamin 18 999 I.E., 3a671 D3-vitamin 1900 I.E., 3a700i E-vitamin 177 mg, 3a300 C-vitamin 187,5, 3b103 Vas 22,5 mg, 3b202 Jód 0,3 mg, 3b502 Mangán 9 mg, 3b603 Cink 22,5 mg, 3b405 Réz 4,5 mg, 3b801 Szelén 0,06 mg. Az EK által jóváhagyott antioxidánsokat és tartósítószereket tartalmaz.
Ez a tápláló csemege ideális:
-az étvágy növelésére
-az immunrendszer erősítésére
-a növekedés és fejlődés támogatására
-a tollak egészségének támogatására
Elkészítési útmutató: ez a kiegészítő eledel használatra kész.
Adagolás: napi 1x, maximum a napi adag 20%-a
Tárolás: sötét, száraz és hűvös helyen tárolandó.
Egyedülálló sütési folyamat
A CéDé a csirketojások felhasználásával tápláló és ízletes tojásos süteményeket készít, amelyek minden CéDé tojástáp alapja. A CéDé pékségében zajlik a teljes előkészítési folyamat a könnyed tésztától, a sütésen át, a szárításon és az egyedülálló tojásmorzsává zúzásig. A pékek szakértelme biztosítja ennek a nagyon különleges tojásos süteménynek az állandó minőségét.
1. Adagolás: A csirketojások felütése és homogén termékké keverése után hűtőtartályokban tárolják a további keverőben történő feldolgozásig.
2. Keverés: A tojásokból és más természetes összetevőkből, egy könnyű és puha torta tészta készül.
3. Kinyújtás: A süteménytésztát egyenletesen elosztják a sütő felé haladó futószalagon.
4. Sütés: A tésztát a sütőben 210 °C-ra melegítik, majd 180 °C-on készre sütik. A sütőben a hőmérsékletet folyamatosan számítógép állítja be, hogy a tojásos sütemény mikrobiológiai minősége megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak.
5. Szárítás: A tojásos piskótát ezután megszárítják, hogy minőségét a tárolási időszak alatt megőrizze.
6. Szeletelés: A tojásos süteményt "csőrbarát méretű" tojásmorzsává morzsolják. Az összes CéDé tojástáp legfontosabb összetevője készen áll arra, hogy összekeverjék más összetevőkkel, hogy a madarai igényeihez szabott CéDé tojástakarmányt állítsunk elő.