Leírás
Kiemelkedően magas természetes forrásból származó asztaxantin és karotinoid tartalom, pl. körömvirág, bors és spirulina, gyorsan felerősítik a hal vörös, sárga és narancssárga színét.
Összetevők: növényi eredetű származékok (beleértve pirospaprika kivonat 2 000 mg/kg, mexikói körömvirág kivonat 2 000 mg/kg), hal és halszármazékok, gabonafélék, rovarok (szárított selyemhernyó bábok 10%), puhatestűek és rákfélék, algák (Spirulina) platensis 1,2%), élesztők, olajok és zsírok, ásványi anyagok.
Adalékanyagok (kg-onként): Vitaminok: A-vitamin 26 000 NE, D3-vitamin 1 600 NE, E-vitamin 100 mg, C-vitamin 175 mg. Nyomelemek: vas (vas(II)-szulfát-monohidrát) 29,5 mg, cink (cink-oxid) 8,0 mg, mangán (mangán(II)-oxid) 5,8 mg, réz (réz(II)-szulfát-pentahidrát) 1,2 mg, jód (kálium-jodid) ) 0,2 mg. Színezékek: asztaxantin 80 mg. Antioxidánsok.
Analitikai összetevők: nyersfehérje 45,0%, nyers zsír 7,0%, nyersrost 2,1%, nedvesség 10,0%.
Etetési útmutató: Etessen a nap legmelegebb szakában, amikor a halak aktívak. Kerülje a túletetést. Az el nem fogyasztott ételt ne hagyja a vízben. Ha a hőmérséklet 15-20°C-ra csökken, korlátozza a gyakoriságot és csökkentse az adag méretét.