Leírás
Változtasson minden etetést ünneppé! Kacsahúsban gazdag kutyaszalámi
Kutyáknak szánt szalámiaink nem csak ínycsiklandozó táplálékok, hanem az öröm apró darabkái, melyek azonnal farokcsóválásra késztetik négylábú barátját. Válogatós evők? Szalámiaink között ők is megtalálják a számukra megfelelőt!
Gazdag ízének és kellő nedvességtartalmának köszönhetően az etetés mindkettőtök kedvenc rituáléjává válik. Szalámiaink mindig kéznél vannak. Ízletes jutalomként szolgálnak, segítik a gyógyszeradagolást és javítják a szárazeledel ízét. Ráadásul minden kutyafajta számára alkalmasak.
A kutyák számára készült szalámi ideális kiegészítője a száraztápoknak. Növelik az étrend tápértékét, és magas nedvességtartalmuknak köszönhetően optimális hidratálást biztosítanak. A kompakt csomagolás biztosítja, hogy az eledel kéznél legyen, bárhová is megy. Sőt mi több, a szalámik minőségi alapanyagokból készülnek, amelyek energiát és vitalitást adnak kutyájának.
Összetevők: 70% hús és állati eredetű melléktermékek (ebből 20% kacsahús), növényi eredetű melléktermékek.
Analitikai összetevők: Nyersfehérje 12%, nyersolajok és zsírok 7,3%, nyershamu 5,9%, nyersrost 2,2%, nedvesség 61%.
Etetési útmutató: A szalámi igény szerint könnyen kisebb szeletekre vágható, ami pontosabb adagolást és adagszabályozást tesz lehetővé. A tálalás tiszta, rendetlenség nélkül.
5 kg súlyú kutyáknak napi 300 g, 10 kg súlyú kutyáknak 600 g, 15 kg súlyú kutyáknak 800 g szalámit ajánlunk. Ne feledje, hogy ezek csak tájékoztató jellegűek. A pontos mennyiség négylábú barátja életkorától, fajtájától és aktivitásától is függ.
A legtöbb kutya a szobahőmérsékletű táplálékot részesíti előnyben. Ha a szalámit kinyitottuk és hűtőben tároltuk, tálalás előtt hagyjuk állni egy kicsit, vagy enyhén melegítsük fel a tartalmát (ideális esetben ne a mikrohullámú sütőben). A kutyáknak szánt szalámi több vizet tartalmaz, mint a szárazeledel, ami hozzájárulhat a jobb hidratációhoz. Ennek ellenére ügyeljen arra, hogy kutyájának mindig legyen friss ivóvize.
Tárolás: A szalámit száraz és hűvös helyen tárolja. Ne tegye ki közvetlen napfénynek és magas hőmérsékletnek, melyek befolyásolhatják a táplálék minőségét. A felbontott szalámit hűtőszekrényben tárolja, és 2-3 napon belül használja fel.
A szalámik eltarthatósága hosszú, és nem igényel hűtést, amíg nincs felbontva. Csak a felbontás után kerülnek a hűtőszekrénybe. Addig normál szobahőmérsékleten tárolhatja őket.
Emberi fogyasztásra nem alkalmas!