Ingyenes kiszállítás 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Kapcsolat Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Pickup points Átvevőhelyek

Ikona doprava zadarmo 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Ikona kontakt Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Akció 15%
COBBYS PET AIKO LONG HAIR SHAMPOO WITH MINK OIL 250ml nercolajas sampon kutyáknak
2152-1

COBBYS PET AIKO LONG HAIR SHAMPOO WITH MINK OIL 250ml nercolajas sampon kutyáknak

Készleten lévő áru

Termék kód: 42152

Minimális rendelés: 1 db

Gyűjtő tartalma: 1

 

Az akció 15% érvényes: 2023.12.31-ig (1db termék ára)
1 603 Ft 1 363 Ft

Egységár:
5 450 Ft

Leírás

COBBYS PET AIKO SAMPON HOSSZÚ SZŐRŰ KUTYÁKNAK NERCOLAJJAL
ÁLLATGYÓGYÁSZATI ÁPOLÓSZER
Összetétel: Aqua, Sodium laureth sulphate, Cocamidopropyl betain, Sodium Chloride, Sodium Lareth Sulfate, Cocamide DEA, Glycol Stearate, Cocamide DEA, Propylene glycol, Benzyl alcohol, Methylchloroisothiazo-linone, Methylisothiazolinone, Mink Oil, Citric Acid, Fragrance.
Célállatfaj: kutya
Javallat: Nercolajat tartalmazó sampon kutyák számára. A nercolaj kedvező élettani hatású kozmetikum, amely gyorsan felszívódva a szőrzetet lággyá, selymessé, könnyen fésülhetővé teszi. A bőrfelületről gyorsan fel-szívódva, segíti a száraz, töredezett bőr nedvességtartalmának visszanyerését. A nercolajat tartalmazó sampon alkalmazásával a szőr megtartja természetes fényét és rugalmasságát. Bőrregeneráló, nyugtató hatású, alkalmazásával javul a bőr rugalmassága, ellenálló képessége a káros külvilági behatásokkal szemben.
Adagolás és alkalmazás: A sampon testhőmérsékletű csapvízzel hígítandó. Az általános mennyiség 15 ml sampon/10 testtömegkilogramm. A fürdéshez szükséges sampon mennyiségét öntse 0,5 liter vízbe. Nagyobb testű kutyák részére 40-70 ml-t öntsön 1,5 liter vízbe. A kutya szőrét a felhígított termékkel alaposan át kell dörzsölni. Végül langyos vízzel jól mossa le a sampont. Ellenjavallatok, mellékhatások: nem ismertek.
Figyelmeztetés: Fürdetés előtt itassuk meg az állatokat, nehogy igyanak a samponos vízből. Vigyázzunk, hogy a fürdővíz a szemükbe, fülükbe, szájukba ne jusson.
Lejárati idő: a gyártástól számított 2 év
Tárolás: +15°C és +25°C közötti szobahőmérsékleten, az eredeti csomagolásban, száraz helyen tárolandó.
Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állategészségügyi vagy állatápolási célra! A fürdővíz élővízbe nem kerülhet. A csomagolóanyagot és a fel nem használt sampon maradékát a háztartási szeméttel együtt, de külön csomagolásban kell eltávolítani.
Nyilvántartási szám: 2097/1/NM/2022 NÉBIH ÁTI

 
 

   Legkedveltebb