Leírás
Speciális hipoallergén állatorvosi étrend táplálékallergiában és emésztési problémákban szenvedő felnőtt macskák számára.
Ha macskájánál atópiás dermatitisz, krónikus hasmenés vagy gyulladásos bélbetegség (IBD) alakul ki hosszú távon, amely az élelmiszerekre adott mellékhatással jár, foglalkozzon velük kiegyensúlyozott étrenddel. A hipoallergén étrend hozzájárul az ételintolerancia okozta akut és krónikus egészségügyi szövődmények kezeléséhez.
Az állatorvosi étrend alkalmazásakor mindig konzultáljon állatorvosával.
HYDROLYZÁLT FEHÉR TÁPLÁLKOZÁS
Hidrolizált alacsony molekulasúlyú fehérjék a takarmány hipoallergén jellegének biztosítása érdekében.
EPA/DHA & BŐRBARÁT
A zsírsavak segítenek fenntartani az emésztőrendszer és a bőr egészségét.
Támogatja a bőr természetes védelmi funkcióját az optimális bőregészség érdekében.
EGÉSZséges emésztés
Tápanyagok az emésztőrendszer mikroflórájának egyensúlyának támogatására.
A termék kedvezőtlen környezetet teremt az oxalát- és struvitkövek kialakulásához a vizeletben.
INDIKÁCIÓK:
Bőrgyógyászati és/vagy gyomor-bélrendszeri tünetekkel járó takarmányozási mellékhatások:
-diagnózis: eliminációs diéta
- kezelés
Atopikus dermatitis
Krónikus hasmenés
Gyulladásos bélbetegség (IBD)
Exokrin hasnyálmirigy elégtelenség (EPI)
Kisbélbaktériumok túlszaporodása (SIBO)
KONTRAINDIKÁCIÓK: Növekedés, kedvetlenség/laktáció
ÖSSZETÉTEL: Rizsliszt, hidrolizált szójafehérje izolátum, állati zsírok, rizs, növényi rostok, ásványi anyagok, cukornád chips, hidrolizált baromfimáj, szójaolaj, halolaj, frukto-oligoszacharidok, borágóolaj, axametella liszt. Fehérjeforrások: hidrolizált szójafehérje-izolátum (23,5 %), hidrolizált baromfimáj (2,0 %). Glicidforrás: rizs (42,1%).
Tápanyag-adalékanyagok (kg):Tápanyag-adalékanyagok: A-vitamin: 29500 NE, D3-vitamin: 800 NE, vas (3b103): 40 mg, jód (3b201, 3b202): 3,6 mg, Réz (3b405, 3b406): 15 mg, Mangán (3b502, 3b504): 52 mg, Cink (3b603, 3b605, 3b606): 154 mg, Szelén (3b801, 3b811, 3b812): 0,25 mg - Technológiai adalékanyagok: üledékes eredetű klinoptilolit: 5 g - Tartósítószerek - Antioxidánsok.
ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK: Fehérje: 25,5%, Zsír: 20,0%, Nyers hamu: 6,6%, Nyers rost: 3,7%, EPA/DHA: 0,33%, Omega-3 zsírsavak: 0,91%, esszenciális zsírsavak (linolsav: linolsav: %, arachidonsav: 0,06%).