Ingyenes kiszállítás 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Kapcsolat Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Pickup points Átvevőhelyek

Ikona doprava zadarmo 25.000,- Ft rendelés
felett ingyenes kiszállítás

Ikona kontakt Tel: 0670 396 8192
Email: e-shop@cobbyspet.hu

Akció 15%
DUVO+ Macskaajtó alagúttal 23,3x25cm
5282882-1

DUVO+ Macskaajtó alagúttal 23,3x25cm

Készleten lévő áru

Termék kód: 65282882

Minimális rendelés: 1 db

Gyűjtő tartalma: 1

 

Az akció 15% érvényes: 2022.05.31-ig (1db termék ára)
17 338 Ft 14 737 Ft

Leírás

DUVO+ Cat Door + Tunel
Az ajtó beszerelése (lásd az ábrákat a mellékelt eredeti használati útmutatóban)
Az ajtó beszerelése előtt figyelmesen olvassa el a lent olvasható utasításokat.
Végezzen mérést:
Mérje meg a macska magasságát vállig (1), mérje meg ugyanazt a távolságot (X) az ajtó aljától és jelezze az ajtó külső oldalán (2).
Helyezze a sablont az ajtóra
Helyezze el a sablon alapját a megjelölt magasságra (x), és ügyeljen rá, hogy egyenesen ragasztja fel az ajtóra. Ellenőrizze, hogy az ajtót megfelelő magasságban helyezte-e el, csak győződjön meg arról, hogy a kisállatajtó alsó része (alja) a macska hasa szintjén van-e. Ha az ajtó túl magas kedvence nem fogja tudni használni.
Figyelembe venni az alakot és kivágni
Ceruzával húzza meg a vonalat, amelyet ki kell vágni a sablon szerint. Fúrjon 4x10 mm-es nyílásokat mind a 4 sarkába (kivéve, ha az ajtó üveg) a vonalon belül a vágás megkönnyítése érdekében.
Üvegajtóba való beszerelés esetén, szüksége lesz speciális üveg vágóra!
A 10mm-es nyílásoktól kezdje kivágni az ajtót, a megrajzolt vonal mentén.
Ajtó beszerelése
Az ajtó külső oldalán állítsa be a macska ajtó külső keretét a lyukba, majd az ajtó belső oldalára, állítsa be a belső keretet az Ön által elhelyezett keretre. Illesztje össze a részeket. Fedje le a csavarokat a mellékelt műanyag sapkákkal.
2 irányú zár használata: Kézi működtetésű mechanikus macskaajtó: Ha a FREE van beállítva, akkor a macska képes ki-be járni, ahogyan azt szeretné.
BELÉPÉS/KILÉPÉS MINDKÉT IRÁNY ZÁRVA
4 irányú zár használata: A mágneses zár használata: ez a kisajtó mágneses felismeréssel működik, elemek nélkül. Amikor a macska közeledik az ajtóhoz, hogy belépjen vagy kilépjen a házból, az ajtóba épített mágneses rendszer felismeri a macska nyakörvéhez rögzített mágneses kulcsot és kinyitja azt.
CSAK BELÉPÉS CSAK KILÉPÉS BELÉPÉS ÉS KILÉPÉS MINDKÉT IRÁNYBAN ZÁRVA
Miért szoktassa macskáját az ajtó használatához?
Azokat a kisállatokat, akik azelőtt nem használtak macskaajtót, hozzá kell őket szoktatni. Függyetlenül kedvence temperamentumától, a tréning alatt mindig legyen kéznél egy kis jutalomfalat. Ez által macskája nyitottabb lesz a tréning iránt. Álltalában pár hétig tart, amíg kedvence hozzászokik az ajtó használatához.
Képzési technikák
A képzéshez használja fel az étkezést, amikor a macska ösztönei azt mondják neki, hogy menjen haza enni. Helyezze el az eledelt úgy, hogy a macska lássa a kis ajtón keresztül. Ez fogja őt ösztönözni, hogy menjen végig a macska ajtón. Ha kedvence hezitál, nyomja be a nyitott ajtót (tegye az ajtót manuális módba), hogy megmutassa neki, hogyan működik. Hagyja, az ajtó a fedelét nyitva pár napig. Megpróbálhatja úgy is, hogy óvatosan átteszi kedvencét a macskaajtón, hogy megmutassa neki a megfelelő utat. A macskaajtó magassága nagyon fontos. Ha kedvence karcolja az ajtaját, és a hátsó lábain ül, akkor a mágneses kulcs nem lesz az ajtóba épített hatótávolságán belül, így az ajtó nem nyílik ki. Hagyja megszokni kedvencét, hogy a macskaajtón közlekedjen.
Ha a kisállatajtót magasabbra állította, a földhöz képest, akkor a mágneses kulcs az állat nyakörvéhez úgy legyen rögzítve, hogy az közvetlenül a kisállatajtó alapjával összhangban legyen. Fedje le az ajtó tetejét, hogy korlátozza kedvence látóterét, így ösztönözve őt, hogy könnyedén belépjen a macskaajtó alsó részén.
Mindig dícsérje meg kedvencét, hogy ha sikerül véghez vinnie, amit szeretett volna vele megtaníttani.
Soha ne kényszerítse kedvencét az ajtó használatára erővel, mert büntetésként fogják felfogni, ezért elutasítják annak használatát.
Soha ne kösse meg és ne zárja be kedvenceit egész napra.
Legyen türelmes kedvenceivel, és meglátja, hogy rendszeresen használni fogják az ajtót.

 
 

   Legkedveltebb