Leírás
Szeretné, ha macskája boldog és egészséges lenne? Ez esetben konzerveink a megfelelő választás!
A nedves eledelek, mint például az alutasakok, konzervek vagy alutálcák nem csak nassolnivalók a macskák számára, hanem a macska étrendjének állandó részét kell képezniük. Még ha nem is tűnik úgy, házimacskáink továbbra is vad őseik örökségét hordozzák. Ezek az ősök pedig a szükséges víz nagy részéhez az elejtett zsákmányból jutottak hozzá. Általában nem volt lehetőségük folyadékhoz jutni, ennek hagyatéka, hogy a mai napis nincs kellően kifejlődve azon ösztönük ,mely ivásra ösztönzi őket.
Magas nedvességtartalmú (81%) konzerveink támogatják a hidratációt és az egészséges veseműködést. Az ízletes hús és a puha textúra garantálja, hogy macskája szeretni fogja őket.
Miért olyan fontos a nedves táplálék?
- Hidratáció: A nedves eledel akár 81% nedvességet is tartalmaz, ami segít fenntartani a szervezet megfelelő hidratáltságát. Ez különösen fontos a húgykövek és más egészségügyi problémák megelőzésében.
- Íz: A legtöbb macska egyszerűen szereti a nedves eledel ízét! Húsos állaga és intenzív aromája ellenállhatatlan számukra.
- Egészség: A nedves eledel gyakran nagyobb arányban tartalmaz fehérjét és kevesebb szénhidrátot, ami összhangban van a macska természetes étrendjével.
Teljes értékű nedves eledel felnőtt macskáknak - halas darabok szószban
Összetétel: hús és állati származékok, gabonafélék, 4% hal és hal származékok, növényi eredetű származékok, ásványi anyagok.
Analitikai összetevők: Nedvességtartalom 81%, Nyersfehérje 6%, Nyerszsír 3%, Nyershamu 2%, Nyersrost 0,5%.
Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok (/kg): A-vitamin 1100 NE, D3-vitamin 140 NE, E-vitamin 15 mg, Cink (cink-oxid) 10 mg, Mangán (mangán (II)-oxid) 2,5 mg, Réz (réz (II)-szulfát-pentahidrát) 1,4 mg, Jód (vízmentes kalcium-jodát) 0,1 mg. (NE=Nemzetközi egység)
Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.
Javasolt adagolás: Egy 3-5 kg súlyú macskának adjunk napi 200-400 g konzervet. A konzervek magas nedvességtartalma ellenére a macskának hozzáférést kell biztosítanunk a friss ivóvízhez.
Szobahőmérsékleten tálaljuk, majd felbontás után legfeljebb 2 napig hűtőszekrényben tároljuk.